Niet Smijten - Arto Post Laboro

Twee broers runnen een familiebedrijf. De beroemde aardewerkfabriek Van Bakkum. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar en er is een jubileum opkomst. Nu wil de ene broer de fabriek moderniseren om zo mee te kunnen gaan met de concurrentie. De andere broer wil de fabriek sluiten en van de opbrengst de oude gieterij omvormen tot een museum en daarnaast een ontspannen leven leiden. Beide broers hebben 45 % van de aandelen en kunnen beide hun zin niet doordrukken. De eind beslissing is dus aan de eigenaar van de resterende 10 procent. Maar wie is dat? Het enige wat de broers weten is dat het beheerd wordt door een stichting met de naam ‘Het schervenfonds’. Een mysterieuze stichting waar tevens een familieschandaal achter schuil gaat.

volwassenen 11.50

Vanaf Zaterdag 6 april 2019 tot en met Zondag 14 april 2019