Partyjacht Thalassa

Partyjacht Thalassa, afgemeerd in Schoonhoven is uniek te reserveren voor uw besloten gezelschap. Of het nu om een jubileum, trouwfeest, ontvangst van relaties, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat. Tevens zijn er diverse opstapplaatsen door heel Nederland mogelijk.

Gastvrijheid heeft een naam: Thalassa
Wie in zee gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis op het water. Of het nu om een jubileum, trouwfeest, ontvangst van relaties, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat.Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten.

Geniet van de prachtige vergezichten van het Hollandse landschap of maak een ontdekkingstocht in de Rotterdamse havens.Ook de keuken aan boord staat garant voor een culinaire ontdekkingsreis. De creatieve voorgerechten, hoofdgerechten, buffetten en desserts worden door onze koks vers aan boord bereid. Ervaar zelf deze verrassende kijk op varen. Onze crew heet u graag van harte welkom aan boord.

Postbus Model.NdtrcItem.HouseNumber
2870 AH, Schoonhoven