Rikkoert Juweliers

Rikkoert Juweliers is in 1876 opgericht door edelsmid Jacobus Rikkoert en is uitgegroeid tot een uniek juweliersbedrijf met 6 speciaalzaken. Deze zijn gevestigd in 6 Oud-Hollandse grachtenpanden en een voormalige synagoge aan de Haven 1-13 in Schoonhoven en aan de Burgemeester Roosstraat 22 in Lekkerkerk. Het diverse aanbod loopt uiteen van horloges tot unieke sieraden. Daarnaast bevindt zich in Schoonhoven een unieke en vernieuwde trouwringengalerie in ons monumentale pand. Hier vindt u meer dan 1000 paar trouwringen van bekende merken als Angeli di Bosca, Aller Spanninga, Eduard G. Fidel, Saint Maurice, Sickinger en ons eigen merk Rikkoert Ringen. U kunt in alle rust en in een unieke omgeving uw gewenste paar trouwringen bekijken en passen.

In het Klokkenhuys gevestigd aan Haven 9-11 in Schoonhoven vindt u meer dan 1000 hangende en staande klokken en barometers, in zowel nieuw, antiek als modern. Tevens bevindt zich hier een atelier waarin de uurwerkmakers en goudsmeden dagelijks aan het werk zijn. De focus van onze grote klokkencollectie ligt op de kwaliteit, vakmanschap, klassiek en modern. Merken als AMS, Jeka, Kieninger, Nextime en Riverdale zijn in grote getalen aanwezig.

Ook is er de mogelijkheid om klokken, barometers of horloges te repareren. Antieke klokken en barometers kunnen tevens door onze uurwerkmakers gerestaureerd worden.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Type winkel juweliersartikelen

Haven Model.NdtrcItem.HouseNumber
2871 CK, Schoonhoven